Over Krane Labs

Het verhaal achter
Krane Labs

Hedendaagse hosting voor uw apps en sites. Schaalbaar. Op uw publieke cloud. Zonder veel gedoe. Met support. Zonder consulting. Met vaste kost.

Wij werkten onder meer al voor deze fantastische klanten

Ons verhaal was nog niet af

Bernard en Frank bouwden tussen 2001 en 2016 een toonaangevend hosting bedrijf uit, gespecialiseerd in managed Linux hosting. Bram was als tweede extra collega heel nauw betrokken. We waren toen de meest innovatieve speler in de markt, en deden onder meer virtualisatie in 2002, 100% IPv6 in 2006 en fixed fee support packs.

De publieke cloud, doorgedreven automatisatie en Kubernetes veranderden radikaal de markt en klassieke hosting kan niet altijd mee schalen. Maar moeilijke zaken eenvoudig maken, klanten een vijf-sterren support geven aan een voorspelbare vaste prijs, dat kunnen we.

En daarom bouwden we Krane Labs.

Bernard Grymonpon
Bernard Grymonpon

Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in alles wat met een schroevendraaier gedemonteerd kon worden. Later ontwikkelde zich een interesse in computers, automatisering, elektronica en meer. Ik groeide op in een maatwerk-winkel, waar van jongs af aan de waarde van klantgericht werken duidelijk werd. Ik raakt snel verveeld door dingen die gewoon werken, en je zou hem kunnen omschrijven als een professioneel prutser, maar dan in de positieve zin van het woord.

Expertise:
  • Technische architectuur
  • Klant-centric denken
  • Infrastructuur automatisatie
Frank Louwers

Frank is een ervaren IT ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring. Het grootste deel ervan als co-founder en co-CEO van een managed hosting bedrijf. De laatste jaren vervulde hij interim-CTO rollen en hielp hij internationale klanten met uitdagende IT problemen. Buiten de cloud en IT is Frank geïnteresseerd in elektrische auto's, zeilen en jazz. Frank coacht als vrijwilliger een Afrikaanse startup die software voor ziekenhuizen bouwt.

Expertise:
  • Veiligheid
  • Cloud architectuur
  • Netwerk
Bram Gillemon
Bram Gillemon

Bram is een ervaren Linux systeembeheerder met 15 jaar ervaring in het opzetten en beheren van webhosting setups. Hij bouwde performante webhosting clusters voor grote internationale spelers, alsook voor lokale bedrijven. Hij is gedreven in het oplossen van performantie problemen en het automatiseren van processen.

Expertise:
  • Monitoring
  • Linux ins and outs
  • Performantie

Over Krane Labs

Uncomplicate Kubernetes

Hedendaagse hosting voor uw apps en sites. Schaalbaar. Op uw publieke cloud. Zonder veel gedoe. Met support. Zonder consulting. Met vaste kost.